Δημοσιογραφικά Σεμινάρια στο «Στέκι της Ευρώπης» Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2016
6 Δεκεμβρίου, 2016
Στήριξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και των διαδικτυακών επιχειρήσεων στην ΕΕ – Βελτίωση του φορολογικού περιβάλλοντος
6 Δεκεμβρίου, 2016

Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στην Καλαμάτα και τη Σπάρτη 09 – 10 Δεκεμβρίου 2016

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, διοργανώνουν Διευρυμένο Περιφερειακό Συνέδριο στην Καλαμάτα και τη Σπάρτη στις 09 και 10 Δεκεμβρίου 2016, με θέμα : “Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία-Ευκαιρίες Ανάπτυξης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου”.

Η κεντρική εκδήλωση η οποία υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και από τον Δήμο Καλαμάτας, θα λάβει χώρα την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00, στο Αμφιθέατρο Θεόδωρου Αγγελόπουλου-Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας (Αριστομένους 95).
Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ευρωβουλευτές, ανώτατα στελέχη και εμπειρογνώμονες από την ελληνική διοίκηση και από αρμόδιους φορείς, εκπρόσωποι της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσης, την Παρασκευή 09/12 στις 11:00, στον ίδιο χώρο, θα διεξαχθεί ενημερωτικό σεμινάριο για τον Τύπο και τα ΜΜΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου με θέμα: «Γράφοντας για την Ευρώπη: θέματα και εργαλεία».

Τέλος, το Σάββατο 10/12/2016, και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί Περιφερειακό Συνέδριο με τους φορείς της πόλης της Σπάρτης με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Σπάρτης στην Αίθουσα Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου και Γιάννη Ρίτσου (Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας -2ο χλμ Εθνικής Οδού Σπάρτης – Γυθείου).

Εξάλλου, την Πέμπτη 8/12/2016 θα διεξαχθεί Πανελλήνια Σύνοδος των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης (EDICs) και της Ομάδας της Ευρώπης (Team Europe) στην Καλαμάτα.

Διαθέσιμο εδώ.