Έναρξη Χειμερινού Εξαμήνου Μαθημάτων “Θεμελιώδη Δικαιώματα και Ευρωπαϊκή Ιθαγένεια”
5 Νοεμβρίου, 2017
EURONEWSLETTER ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017
13 Νοεμβρίου, 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ- ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ JUNCKER-ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Στο πλαίσιο της προβολής του Ευρωπαϊκού Επενδυτικού Σχεδίου στην ευρωπαϊκή περιφέρεια, το Europe Direct Βορείου Αιγαίου με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών ,Παναγιώτη Γρηγορίου, την Υπεύθυνη InvestEU, Σοφία Σωτηρίου θα διοργανώσει εκδήλωση την Τρίτη 14/11/2017, στις 12.00 μμ, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λέσβου με θέμα :

“QUO VADIS EUROPEE ?

Δυνατότητες και υλοποίηση αναπτυξιακών πρακτικών σε μια ευρωπαϊκή περιφέρεια. Τοπική επιχειρηματικότητα”

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση από το  Διευθυντή της Asset Τεχνολογική”, Μάνο Ανδρεάδη, του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες».

Το πρόγραμμα “Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες” http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/), είναι ένα πρόγραμμα κινητικότητας με σκοπό να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη των γνώσεων  δεξιοτήτων και στην επιχειρηματική δραστηριότητα.  Η κινητικότητα πραγματοποιείται με την τοποθέτηση ενός νέου επαγγελματία στην επιχείρηση ενός έμπειρου επιχειρηματία (με εμπειρία μεγαλύτερη των τριών ετών). Οι τοποθετήσεις έχουν διάρκεια από 1 έως 6 μήνες και οι Νέοι χρηματοδοτούνται από την Ε.Ε. με μία καθορισμένη μηνιαία αποζημίωση.