Το μέλλον της Δημοκρατίας στην Ευρώπη
22 Φεβρουαρίου, 2018
Αντιλήψεις των Ευρωπαίων σχετικά με τη διαφθορά
26 Φεβρουαρίου, 2018

Συμμετοχή του Europe Direct στην εκδήλωση Aegean Startups.

Εχθές, 22  Φεβρουαρίου 2018 στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης για την νεοφυή επιχειρηματικότητα (startups) και ειδικότερα για τον διαγωνισμό «Aegean Startups 2018» του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για την ανάδειξη έξυπνων καινοτόμων ιδεών επιχειρηματικότητας.

Διοργανώθηκε  από την Μονάδα Καινοτομίας κι Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο πλαίσιο του μαθήματος «Επιχειρηματικότητα» του Τμήματος Περιβάλλοντος.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση  για τον διαγωνισμό Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του ΠΑ «Aegean Startups 2018», που βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά επίσης, παρουσιάστηκε πως μία επιχειρηματική ιδέα μπορεί να γίνει πράξη.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν  ο  Αν. Καθηγητής Ι. Χαραλαμπίδης, Συντονιστής ΜΚΕ ΠΑ και
η Δρ. Μ. Χατζηαντωνίου, Ε.Δι.Π. Τμήματος Περιβάλλοντος.

Το Europe Direct συμμετείχε στην εκδήλωση, κάνοντας μια σύντομη παρουσίαση του κέντρου καθώς και του προγράμματος  ” Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες”.

Οποίος ενδιαφέρεται  να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ή να δηλώσει συμμετοχή, μπορεί να απευθυνθεί στο  Εθνικό Σημείο Επαφής/ Ενδιάμεσος Οργανισμός:

Στυλιανός-Μάνος Ανδρεάδης
ASSET Τεχνολογική
Tel: +30 210 9273118 / 211 0121016
E: asset@asset-tec.gr

 

Μπορείτε να δείτε το σχετικό video εδώ.