Θέρμανση με υψηλή ενεργειακή απόδοση για τη Φλώρινα χάρη στην πολιτική συνοχής
4 Απριλίου, 2018
VentureEU: 2,1 δισ. ευρώ για την αύξηση των επενδύσεων επιχειρηματικών κεφαλαίων σε καινοτόμους νεοφυείς επιχειρήσεις της Ευρώπης
11 Απριλίου, 2018

«Συμμετοχή σε Τηλεοπτική Εκπομπή»

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Βορείου Αιγαίου, συμμετείχε  στις  31 Μαρτίου 2018, σε τηλεοπτική εκπομπή πανελλαδικής εμβέλειας,  όπου αναλύθηκαν θέματα που αφορούν το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Παναγιώτης Γρηγορίου Καθηγητής Διεθνών & Ευρωπαϊκών Θεσμών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Επιστημονικός Υπεύθυνος  του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης ,  μίλησε στην εκπομπή «Europe» ,  στο κανάλι  ERT1, με την Εύα Μπούρα.

Τα βασικά σημεία που συζητήθηκαν  στην εκπομπή  είναι το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και  η αποτίμηση της συνόδου κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας, οι απαιτήσεις Ερντογάν και τα ακανθώδη ζητήματα για το μέλλον των ευρωτουρκικών σχέσεων, καθώς και οι προκλήσεις της Άγκυρας εναντίον δύο χωρών της ένωσης, της Ελλάδας και της Κύπρου.

Καλεσμένοι  επίσης, στην εκπομπή της Εύας Μπούρα  ήταν ,ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο καθηγητής Διεθνούς δικαίου στο Πάντειο Άγγελος Συρίγος.

Παρεμβαίνουν ο ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ Νεοκλής Συλικιώτης και ο καθηγητής Διεθνών σχέσεων Κώστας Υφαντής.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ.