Γεωργία: η Επιτροπή δημοσιεύει νέες προβλέψεις σχετικά με την παραγωγή και τις αγορές
6 Ιουλίου, 2018
Αντιμονοπωλιακή νομοθεσία: Η Επιτροπή διαβουλεύεται με τα ενδιαφερόμενα μέρη σχετικά με σχέδιο κατευθυντήριων γραμμών ώστε να βοηθήσει τα εθνικά δικαστήρια να εκτιμούν την οικονομική ζημία εξαιτίας συμπράξεων
6 Ιουλίου, 2018

Πείτε τη γνώμη σας: Η Επιτροπή ξεκινά δημόσια διαβούλευση σχετικά με τη θερινή ώρα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε δημόσια διαβούλευση σχετικά με την αλλαγή ώρας που πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο ώστε να λαμβάνεται υπόψη η μεταβαλλόμενη διάρκεια του φωτός της ημέρας (οδηγία για τη θερινή ώρα). Οι Ευρωπαίοι, πολίτες και ενδιαφερόμενα μέρη, καλούνται να εκφράσουν τις απόψεις τους σχετικά, συμπληρώνοντας αυτό το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο (διατίθεται σε όλες τις γλώσσες της ΕΕ) πριν από τις 16 Αυγούστου. Η εν λόγω διαβούλευση διεξάγεται στο πλαίσιο αξιολόγησης της οδηγίας της ΕΕ για τη θερινή ώρα, την οποία δρομολόγησε πρόσφατα η Επιτροπή για να εκτιμήσει εάν οι κανόνες θα πρέπει να αλλάξουν ή όχι· αποτελεί συνέχεια της ψηφοφορίας από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τουψηφίσματος σχετικά με τη θερινή ώρα του Φεβρουαρίου 2018, καθώς και αιτημάτων από πολίτες και από ορισμένα κράτη μέλη της ΕΕ. 

 ——————————————————————————————————-

 Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεσμεύεται στην προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Όλα τα προσωπικά δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 45/2001.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τυγχάνουν επεξεργασίας από τη Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας/τις Αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα διαχειρίζονται αναλόγως.