Η ΕΕ έτοιμη να βοηθήσει τα κράτη μέλη που πλήττονται από ακραίες καιρικές συνθήκες
31 Οκτωβρίου, 2018
WiFi4EU: Από τις 7 Νοεμβρίου οι δήμοι στην ΕΕ μπορούν να υποβάλουν αίτηση για σημεία δωρεάν πρόσβασης σε Wi-Fi στους δημόσιους χώρους
6 Νοεμβρίου, 2018

«Ραφιοφωνική Συνέντευξη στο τοπικό ραδιόφωνο Limnos FM»

Το Europe Direct  Βορείου Αιγαίου ,στο πλαίσιο των δράσεων του περί το δημόσιο διάλογο για το μέλλον της Ευρώπης,  πραγματοποίησε  ενημερωτική εκδήλωση στις 29 Οκτωβρίου 2018 στο Γενικό Λύκειο Μούδρου, την οποία παρακολούθησαν όλοι οι μαθητές του Λυκείου, ΕΠΑΛ και  Γυμνασίου Μούδρου καθώς και πολίτες της τοπικής κοινωνίας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης δόθηκε ραδιοφωνική συνέντευξη στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Limnos FM από την κ. Σοφία Σωτηρίου, υπεύθυνη δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Βορείου Αιγαίου και την κ. Μαρία Παπαπαναγιώτου, Διευθύντρια του Γυμνασίου Μουδρου.

Στη συνεύντευξη  οι δύο κυρίες μίλησαν για την έκβαση της εκδήλωση και την απήχηση της στο κοινό που την παρακολούθησε. Καθώς επίσης, προκλήθηκε μια  συζήτηση τόσο για το μέλλον της Ευρώπης όσο και το ποιες  ήταν οι ανησυχίες των μαθητών μέσα από τις ερωτήσεις και τη συζήτηση που ακολούθησε στο τελευταίο μέρος της εκδήλωσης.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ.