Αλιεία: Ο Επίτροπος κ. Βέλα παρουσιάζει τα σχέδια έκτακτης ανάγκης της ΕΕ για τον μετριασμό των επιπτώσεων στην αλιεία της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου χωρίς συμφωνία
8 Απριλίου, 2019
Οι φοιτητές μπορούν σήμερα να υποβάλουν αίτηση σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για προσωπική εμπειρία στη δημοσιογραφία της ΕΕ
9 Απριλίου, 2019

Αποστολή του Επιτρόπου κ. Αβραμόπουλου στις Ηνωμένες Πολιτείες

Σήμερα και αύριο, ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, μεταβαίνει με αποστολή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 Σήμερα, βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, όπου θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα τις «Παγκόσμιες προκλήσεις της ασφάλειας και της μετανάστευσης» στο πλαίσιο του Ατλαντικού Συμβουλίου. Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα του Ατλαντικού Συμβουλίου.

 Το απόγευμα, ο Επίτροπος θα συναντηθεί με τον γερουσιαστή Ron Johnson, Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας και Κυβερνητικών Υποθέσεων.

 Αύριο, ο Επίτροπος κ. Αβραμόπουλος θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη όπου θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών António Guterres και με την Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών María Fernanda Espinosa Garcés.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.