Δελτίο Τύπου – Απελευθέρωση του καθεστώτος των θεωρήσεων: Έκθεση της Επιτροπής σχετικά με τη συνεχιζόμενη εκπλήρωση των απαιτήσεων από τα Δυτικά Βαλκάνια και τις χώρες της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης
13 Ιουλίου, 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ» ΖΗΤΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ – ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΕΚ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ (08-10.07.2020)
13 Ιουλίου, 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ – WEBINAR “ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ – Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ”, ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ, 12:00-13:30

Την Τρίτη 14 Ιουλίου 12:00 – 13:30 (ώρες Ελλάδος), η Διεύθυνση Μέσων Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διοργανώνει πανευρωπαϊκό διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) για δημοσιογράφους με θέμα το διακύβευμα της οικονομικής ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την επόμενη μέρα.
Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ευρωβουλευτές μέλη της διαπραγματευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το επόμενο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ) 2021-2027. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.
Στο webinar θα παρουσιαστούν πριν από τη δημοσίευσή τους τα ευρήματα της πρόσφατης έρευνας κοινής γνώμης του ΕΚ για τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, την αλληλεγγύη ανάμεσα στα κράτη μέλη και την οικονομική ανάκαμψη.
Για τη συμμετοχή σας απαιτείται απάντηση στο παρόν email με το ονοματεπώνυμό σας και το μέσο ενημέρωσης που εκπροσωπείτε έως τη Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 13:00.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.