Πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των τριών εθνικών νικητών του Βραβείου Ευρωπαίου Πολίτη 2016
22 Σεπτεμβρίου, 2016
Η πολιτική συνοχής έχει θετικά αποτελέσματα στην τόνωση της ανάπτυξης και της απασχόλησης στην Ελλάδα, τόνισαν τα μέλη της επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του ΕΚ
22 Σεπτεμβρίου, 2016

Πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη Αντιπροσωπείας της Επιτροπής Περιφερειακής Πολιτικής του ΕΚ στην Ελλάδα (19-20.09.2016)

Πολυμελής Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιφερειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πραγματοποιήσε διήμερη επίσκεψη εργασίας στην Ελλάδα, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι Ευρωβουλευτές πραγματοποιήσαν επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη στις 19 Σεπτεμβρίου, όπου είχαν συναντήσεις με αρμόδιους υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες σχετικά με τα μεγάλα έργα υποδομής όπως το μετρό, το θαλάσσιο μέτωπο και το αεροδρόμιο.

Η Αντιπροσωπεία συνέχισε την αποστολή της στην Αθήνα, όπου πραγματοποιήσε σειρά συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη και αξιωματούχους υπηρεσιών της ΕΕ, επισκεπτόμενοι και διάφορα έργα υποδομής τα οποία είναι σε εξέλιξη ή έχουν ολοκληρωθεί στην περιφέρεια Αττικής.

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12.00, η Αντιπροσωπεία της οποίας ηγείται η Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Πολιτικής του ΕΚ κα Iskra Mihaylova (Βουλγαρία/Φιλελεύθεροι),  παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Αμαλίας 8 – Σύνταγμα).

Από ελληνικής πλευράς, την Αντιπροσωπεία του ΕΚ συνοδεύουν ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Παπαδημούλης και οι Ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη και Κωνσταντίνος Παπαδάκης.

Διαθέσιμο εδώ.