Πάνος Καρβούνης: “Η Κομισιόν ούτε καν σκέφτεται τέταρτο Μνημόνιο στην Ελλάδα”
20 Ιανουαρίου, 2017
Δήλωση του Επιτρόπου Αβραμόπουλου για την επίσκεψή του στη Λέσβο
20 Ιανουαρίου, 2017

Επίσκεψη στην Αθήνα του Επιτρόπου κ. Miguel Arias CAÑETE

Ο Επίτροπος, κ. Miguel Arias Cañeteαρμόδιος για τη Δράση για το Κλίμα και την Ενέργεια, πρόκειται να επισκεφθεί την Αθήνα στις 19 και 20 Ιανουαρίου 2107. Το πρόγραμμα συναντήσεων του Επιτρόπου στην Αθήνα θα έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, ο Επίτροπος κ. Cañete, θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ αργότερα θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο πλαίσιο του προγράμματός του, ο κ. Cañete, θα έχει συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργο Σταθάκη (στο Υπουργείο) ενώ στις 12:15, το μεσημέρι, ο Επίτροπος και ο Υπουργός θα δώσουν κοινή Συνέντευξη Τύπου, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων των γραφείων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8) – βλ. συνημμένη πρόσκληση.

Το απόγευμα της Πέμπτης 19/1, ο κ. Cañete θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Περιβάλλοντος και της Ενέργειας και αμέσως μετά με τον Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρο της “Νέας Δημοκρατίας”, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου ο Επίτροπος κ. Cañete θα απευθύνει ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων και συγκεκριμένα στην Ολομέλεια των κοινοβουλευτικών Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου και Προστασίας του Περιβάλλοντος (ώρα 09.30, Αίθουσα Γερουσίας) ενώ αμέσως μετά θα αναχωρήσει από την Αθήνα.

Περισσότερα εδώ.