Η Mariya Gabriel υποψήφια για τη θέση Επιτρόπου ψηφιακής οικονομίας και κοινωνίας
4 Ιουνίου, 2017
Φεστιβάλ των Καννών 2017, 70 χρόνια: το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα MEDIA υποστηρίζει 20 ταινίες
4 Ιουνίου, 2017

Διάλογος Πολιτών με τον Ευρωπαίο Επίτροπο κ. Χρήστο Στυλιανίδη

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, συνδιοργάνωσαν τον «Διάλογο με τους Πολίτες» με τον Ευρωπαίο Επίτροπο – αρμόδιο για την ανθρωπιστική βοήθεια και τη διαχείριση κρίσεων- κ. Χρήστο Στυλιανίδη, την Πέμπτη 18 Μαΐου (19:00, στο Hotel du Lac) στα Ιωάννινα. Ο Διάλογος είχε ως θέμα «Ποια Ευρώπη θέλουμε; Διαμορφώνοντας μαζί την πορεία προς το μέλλον».

 

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, συνδιοργάνωσαν τον«Διάλογο με τους Πολίτες» με τον Ευρωπαίο Επίτροπο – αρμόδιο για την ανθρωπιστική βοήθεια και τη διαχείριση κρίσεων- κ. Χρήστο Στυλιανίδη, την Πέμπτη 18 Μαΐου (19:00, στο Hotel du Lac) στα Ιωάννινα. Ο Διάλογος είχε ως θέμα «Ποια Ευρώπη θέλουμε; Διαμορφώνοντας μαζί την πορεία προς το μέλλον».

Ο Διάλογος μεταδόθηκε ζωντανά, διαδικτυακά μέσω της σελίδας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο facebook https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/.

Οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διάλογο με τις δικές τους ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #EUdialogues στο Twitter.

Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος κα Μαρία Χούκλη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Ιωάννινα, ο Επίτροπος Στυλιανίδης είχε συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Ιωαννίνων, κ. Θωμά Μπέγκα, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Γεώργιο Καψάλη και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Περισσότερες πληροφορίες

Oι «Διάλογοι με τους Πολίτες» διοργανώνονται με τη μορφή δημόσιων συζητήσεων σε όλη την ΕΕ. Στα πλαίσια των «Διαλόγων» οι Ευρωπαίοι Επίτροποι απαντούν σε ερωτήσεις πολιτών για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα  σημαντικότερα προβλήματα της Ένωσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://ec.europa.eu/citizens-dialogues/

Διαθέσιμο εδώ.