Κ.Διακομανώλη: Οι γυναίκες έχουν θέση στον χώρο των μεταφορών
7 Σεπτεμβρίου, 2017
Europressive Newsletter Αύγουστος 2017
7 Σεπτεμβρίου, 2017

Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για τον Τουρισμό (27 Σεπτεμβρίου 2017)

Μια Ευρωπαϊκή στρατηγική για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού κλάδου, καθοριστικού παράγοντα για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

Διάσκεψη υψηλού επιπέδου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες

Προβλέπονται αναμετάδοση μέσω διαδικτύου και διερμηνεία

27 Σεπτεμβρίου 2017, 14.30 – 19.30

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει τη χαρά να ανακοινώσει τη διοργάνωση διάσκεψης υψηλού επιπέδου με θέμα «Μια Ευρωπαϊκή στρατηγική για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού κλάδου, καθοριστικού παράγοντα για τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης», στις Βρυξέλλες στις 27 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού.
Την έναρξη της Διάσκεψης θα κηρύξουν οι Antonio Tajani, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και Jean-Claude Juncker, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (προς επιβεβαίωση) και θα συμμετάσχουν σε αυτήν ο Jyrki Katainen, Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκής Επιτροπής, οι αρμόδιοι Επίτροποι, οι πρόεδροι των εμπλεκόμενων κοινοβουλευτικών επιτροπών, γνωστοί ευρωβουλευτές, υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και εκπρόσωποι άλλων σημαντικών φορέων.

Απευθυνόμενη στους πολίτες, στους αρμόδιους για τη χάραξη πολιτικής, στους επενδυτές, στους παράγοντες της αγοράς του Τουρισμού και στους εκπροσώπους των εν γένει ενδιαφερόμενων φορέων, η Διάσκεψη θα επικεντρωθεί σε τρεις τομείς:

• Στήριξη επενδύσεων, βελτίωση επιχειρηματικού περιβάλλοντος και αναβάθμιση ικανοτήτων·
• καινοτομία στον Τουρισμό και ψηφιακή οικονομία·
• προαγωγή της Ευρώπης ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού.

Η αναμετάδοση μέσω διαδικτύου και η διερμηνεία θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε τη διάσκεψη ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.  Αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε, σημειώστε την ημερομηνία στην ατζέντα σας.

Διαθέσιμο εδώ.