Πρόσκληση- «Η αντιμετώπιση των ναρκωτικών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης»
7 Δεκεμβρίου, 2017
Εκδήλωση- “Η αντιμετώπιση των Ναρκωτικών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης”
11 Δεκεμβρίου, 2017

Online σεμινάριο- «Πώς να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τους πόρους της ΕΕ για τις περιφέρειες και τους δήμους»

Μια νέα έκδοση του κύκλου ανοικτών μαζικών διαδικτυακών μαθημάτων (MOOC) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου 2018. Η τρίτη έκδοση θα επικεντρωθεί στο «Πώς να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τους πόρους της ΕΕ για τις περιφέρειες και τους δήμους». Το MOOC θα παράσχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις τρέχουσες και μελλοντικές πολιτικές και τα προγράμματα της ΕΕ, καθώς και πρακτικά εργαλεία και παραδείγματα για διαθέσιμες ευκαιρίες χρηματοδότησης και στήριξης σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα στα αγγλικά, τα γαλλικά ή τα γερμανικά. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, μπορείτε να λάβετε δωρεάν πιστοποιητικό ολοκλήρωσης!

Το μάθημα είναι δωρεάν και πλήρως διαδικτυακό. Θα είναι διαθέσιμο στο Iversity, μια διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης, και θα περιλαμβάνει βίντεο, ενημερωτικά δελτία και γραφήματα καθώς και πρακτικές εργασίες που θα επιτρέψουν στους συμμετέχοντες στο μάθημα να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στην πλατφόρμα του μαθήματος.

Το MOOC θα διαρκέσει έξι εβδομάδες (15 Ιανουαρίου – 23 Φεβρουαρίου 2018). Κάθε εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη σε διαφορετικό θέμα. Ο χρόνος εργασίας θα είναι περίπου 1,5 ώρα την εβδομάδα. Το υλικό του μαθήματος θα παραμείνει στο διαδίκτυο για ένα χρόνο, συνεπώς ακόμα κι αν δεν μπορέσετε να ολοκληρώσετε όλα τα κεφάλαια τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο, θα έχετε την ευκαιρία να επεξεργαστείτε το υλικό του μαθήματος με το δικό σας ρυθμό.

Τα μαθήματα συνδιοργανώνονται από την Επιτροπή των Περιφερειών και διάφορες Γενικές Διευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Περιφερειακή και Αστική Πολιτική, Προϋπολογισμός, Απασχόληση, κοινωνικές υποθέσεις και κοινωνική ένταξη, Γεωργία και αγροτική ανάπτυξη, Eurostat – καθώς και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, την Interreg Europe και την URBACT.

Τα μαθήματα είναι δωρεάν και ανοικτά σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την ΕΕ και την περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση, και προσβάσιμα σε όλες τις συσκευές.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει – επισκεφθείτε την Πλατφόρμα Iversity, μάθετε περισσότερα για το MOOC και εγγραφείτε τώρα! https://cor.iversity.org/

Επικοινωνία: contact-mooc@cor.europa.eu