Προϋπολογισμός της ΕΕ για την περίοδο 2021-2027: Η Επιτροπή χαιρετίζει την προσωρινή συμφωνία σχετικά με το μελλοντικό Ευρωπαϊκό Ταμείο Άμυνας
20 Φεβρουαρίου, 2019
Ετοιμότητα για το Brexit: Η Επιτροπή εντείνει την ενημερωτική εκστρατεία στον τομέα των τελωνείων με στόχο την ετοιμότητα των επιχειρήσεων της ΕΕ σε περίπτωση αποχώρησης χωρίς συμφωνία
20 Φεβρουαρίου, 2019

Κάντε αίτηση τώρα: Βραβείο Lorenzo Natali για υποδειγματική δημοσιογραφία στην υπηρεσία της ανάπτυξης  

Το βραβείο δημοσιογραφίας Lorenzo Natali της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αναγνωρίζει δημοσιογράφους που αρθρογραφούν εξαιρετικά πάνω σε θέματα ανάπτυξης, όπως η εξάλειψη της φτώχειας και η οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση της βιώσιμης ανάπτυξης.

 Ο Επίτροπος Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης κ. Νέβεν Μίμιτσα δήλωσε: «Η μεγάλη πλειονότητα των ανθρώπων σ’ αυτόν τον κόσμο ζει σε αναπτυσσόμενες χώρες και έχουμε δεσμευτεί να μην αφήσουμε κανέναν στο περιθώριο. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι όλοι μπορούν να ζουν με ασφάλεια, υγεία και ευημερία. Ωστόσο, πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά. Υπάρχουν διαφορετικές πραγματικότητες ανά την υφήλιο, και τα μέσα ενημέρωσης βρίσκονται εδώ για να μας κάνουν να τις δούμε. Το βραβείο Lorenzo Natalia Media είναι το βραβείο για τους δημοσιογράφους που έχουν ως αποτέλεσμα να αφήσουμε τη συνείδησή μας και μας ενθαρρύνουν να αναλάβουμε δράση για ένα καλύτερο αύριο.

 Οι αιτήσεις είναι πλέον ανοικτές από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 14 Απριλίου για το επιγραμμικό, το έντυπο και το οπτικοακουστικό έργο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.