Ετοιμότητα για το Brexit: Η Επιτροπή χαιρετίζει την πολιτική συμφωνία για τις βασικές οδικές μεταφορές εμπορευμάτων και επιβατών
27 Φεβρουαρίου, 2019
Δήλωση σχετικά με τον κώδικα δεοντολογίας κατά της παραπληροφόρησης: Η Επιτροπή ζητεί από τις διαδικτυακές πλατφόρμες περισσότερες λεπτομέρειες για τη μέχρι τώρα πρόοδο
28 Φεβρουαρίου, 2019

Συμμετοχή της ΕΕ στο Delphi Economic Forum

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω των μελών της αλλά και υψηλόβαθμων αξιωματούχων θα συμμετάσχει και φέτος στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών (28/02 – 03/03).

 Συγκεκριμένα, ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χρήστος Στυλιανίδης θα συμμετάσχει στην επίσημη τελετή έναρξης την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στις 18:30.

 Η Επίτροπος Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας κα. Μαρίγια Γκαμπριέλ την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου θα λάβει μέρος στην εναρκτήρια συνεδρία στις 13:30 και την Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 16:00 θα συμμετάσχει σε συνεδρία για «Ευρωπαϊκές εκλογές, ψευδείς ειδήσεις και δημοκρατία».

 Ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος θα συμμετάσχει σε συζήτηση το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 13:00.

 Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς θα συμμετάσχει το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 13:00 σε συζήτηση με θέμα: «O Δρόμος για το Sibiu».

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.