Δελτίο Τύπου – Κορονοϊός: Η ΕΕ βοηθά τα κράτη μέλη να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της πανδημίας στην εκπαίδευση
15 Απριλίου, 2020
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΝΕΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ – ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΕΚ – ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – 16-17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020
15 Απριλίου, 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.00 (ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Ο εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Jaime Such Guillot, θα παραχωρήσει ενημέρωση Τύπου για την ατζέντα της ολομέλειας του ΕΚ στις 16 – 17 Απριλίου, σήμερα Τετάρτη στις 18.00 (ώρα Ελλάδος). Η ενημέρωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα Anna Politkovskaya και μέσω Skype.

Το Κοινοβούλιο θα δοκιμάσει για πρώτη φορά ένα διαδραστικό εικονικό περιβάλλον Τύπου (με διερμηνεία) με βάση το Skype TX, σε συνδυασμό με την παραδοσιακή πλατφόρμα EbS και συνδέσεις διαδικτυακής ροής.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να υποβάλετε ερωτήσεις:

Χρειάζεστε ένα λογαριασμό SKYPE.

Χρειάζεται να συνδεθείτε στο VOXBOXEP και να καταχωρήσετε το όνομα σας και τον δημοσιογραφικό οργανισμό που εκπροσωπείτε στο πεδίο συνομιλίας (chat box).

 

Οι υπηρεσίες μέσων του ΕΚ θα διαχειρίζονται το σύστημα και εσείς θα μπείτε σε σειρά (εικονική αίθουσα αναμονής) προτού σας ζητηθεί να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας.

 

Σημείωση: Θα πρέπει να συνδεθείτε με το Skype αν επιθυμείτε να υποβάλλετε μία ερώτηση. Όταν υποβάλλετε την ερώτησή σας και ακούσετε την απάντηση, θα πρέπει να αποσυνδεθείτε από το Skype ώστε ο επόμενος δημοσιογράφος στη σειρά να μπορεί να συνδεθεί στην αίθουσα ενημέρωσης Τύπου.

 

Παρακολουθήστε ζωντανά την ενημέρωση στο EP MMC ή στο EbS+