Δελτίο Τύπου – Κορονοϊός: Η ΕΕ βοηθάει τα κράτη μέλη να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της πανδημίας στον τομέα του αθλητισμού
22 Απριλίου, 2020
Δελτίο Τύπου – Κανονισμός για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα: Η Επιτροπή εκφράζει την ικανοποίησή της για τη στήριξη του Συμβουλίου στις προσπάθειες να δοθεί προτεραιότητα στη μάχη κατά του κορονοϊού
23 Απριλίου, 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ SASSOLI ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΕ – ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 16.30 (ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Ο πρόεδρος του ΕΚ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 16:30 (ώρα Ελλάδος), αμέσως μετά την συνομιλία του με τους ηγέτες της ΕΕ για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο ψήφισμα που υιοθέτησε στις 17 Απριλίου για τη συντονισμένη δράση της ΕΕ για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19 και των συνεπειών της, ζητά να συνεχιστεί η κοινή δράση της ΕΕ και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, τη θέσπιση «ομολόγων ανάκαμψης» με εγγυήσεις από τον προϋπολογισμό της ΕΕ και τη σύσταση Ταμείου Αλληλεγγύης της ΕΕ για την νόσο COVID-19, με κονδύλια ύψους τουλάχιστον 50 δισ. ευρώ.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί από την αίθουσα ενημέρωσης Anna Politkovskaya και μέσω Skype.

Το Κοινοβούλιο χρησιμοποιεί ένα διαδραστικό ψηφιακό περιβάλλον αίθουσας Τύπου (με διερμηνεία) βασισμένο στο Skype TX, σε συνδυασμό με τις συνήθεις πλατφόρμες αναμετάδοσης του Κέντρου Πολυμέσων του ΕΚ και του EbS.

 

• Παρακολουθήστε τη συνέντευξη Τύπου ζωντανά στο Κέντρο Πολυμέσων του ΕΚ ή το EbS+.

 

Κωδικός ενσωμάτωσης

<iframe src=”https://webstreaming.europarl.europa.eu/ep/embed/embed.html?event=20200423-1530-special-presser&language=or&autoplay=true&logo=true” name=”EP Player” seamless=”seamless” frameborder=”0″ width=”560″ height=”315″ allowfullscreen=”true” webkitallowfullscreen=”true” mozallowfullscreen=”true” scrolling=no></iframe>

 

 

Αν θέλετε να υποβάλετε ερωτήσεις:

Θα χρειαστείτε λογαριασμό στο Skype.

Συνδεθείτε με το VOXBOXEP και γράψτε το όνομά σας και το μέσο για το οποίο εργάζεστε στο πεδίο συνομιλίας.

Παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά και μικρόφωνο για καλύτερη ποιότητα ήχου.

Το σύστημα διαχειρίζονται οι υπηρεσίες του ΕΚ για τα ΜΜΕ. Μετά την αποστολή των στοιχείων σας, θα βρεθείτε στη σειρά προτεραιότητας (ψηφιακή αίθουσα αναμονής) μέχρι να σας ζητηθεί να υποβάλετε τα ερωτήματά σας. Σε περίπτωση τεχνικών δυσκολιών με τη σύνδεσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο +32 22834220.

 

Αφού λάβετε απάντηση (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε συμπληρωματικής απάντησης), θα πρέπει να αποσυνδεθείτε ώστε ο επόμενος δημοσιογράφος στη λίστα αναμονής να μπορέσει να συνδεθεί με την αίθουσα ενημέρωσης.