Ενημέρωση: Νέα της Συνόδου – Βρυξέλλες, 8-10 Ιουλίου 2020
6 Ιουλίου, 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ: ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ 8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
6 Ιουλίου, 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΚΑΙΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ: ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ, 14:45 (ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Η επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης του ΕΚ ψηφίζει επί της έκθεσης για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης με εισηγητή τον Μανώλη Κεφαλογιάννη (ΕΛΚ, Ελλάδα).

Σημ.: όλες οι αναγραφόμενες ώρες είναι σε ζώνη ώρας Ελλάδος.

Η ψηφοφορία από απόσταση θα πραγματοποιηθεί μέσω του συστήματος iVote. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στα μέλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Η ψηφοφορία επί των τροπολογιών θα ξεκινήσει στις 14:45 και θα ολοκληρωθεί στις 15:45. Η τελική ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 16:15 και θα ολοκληρωθεί στις 16:45.

Πότε: Δευτέρα 6 Ιουλίου, 14:45 – 16:00

Πού: Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, αίθουσα Antall 4Q2 και μέσω τηλεδιάσκεψης

Παρακολουθήστε την ψηφοφορία ζωντανά από το Κέντρο Πολυμέσων του ΕΚ

Κωδικός ενσωμάτωσης
<iframe src=”https://webstreaming.europarl.europa.eu/ep/embed/embed.html?event=20200706-1345-committeeregi&language=el&autoplay=false&logo=true” name=”EP Player” seamless=”seamless” frameborder=”0″ width=”560″ height=”315″ allowfullscreen=”true” webkitallowfullscreen=”true” mozallowfullscreen=”true” scrolling=no></iframe>

Φάκελος διαδικασίας (συμπεριλαμβάνει σχέδιο έκθεσης, τροπολογίες, γνωμοδοτήσεις)

 

Σύνδεσμοι

http://www.europarl.europa.eu/external/img/scribo_webmail_temp/scribo-webmail-arrow.pngΙστοσελίδα του εισηγητή Μανώλη Κεφαλογιάννη (ΕΛΚ, Ελλάδα)

http://www.europarl.europa.eu/external/img/scribo_webmail_temp/scribo-webmail-arrow.pngΗμερήσια διάταξη της συνεδριάσης