Δελτίο Τύπου – Οικοδόμηση μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας: Ενίσχυση της ετοιμότητας και της αντίδρασης για την αντιμετώπιση των κρίσεων στην Ευρώπη
11 Νοεμβρίου, 2020
Δελτίο Τύπου – Κορονοϊός: Η Επιτροπή εγκρίνει σύμβαση με την κοινοπραξία BioNTech-Pfizer για να εξασφαλίσει πρόσβαση σε πιθανό εμβόλιο
11 Νοεμβρίου, 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (EDICs)

Παρά την πρωτοφανή συγκυρία, τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης (EDICs) συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών – μια προσπάθεια από την οποία δε θα μπορούσε να απουσιάζει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο ενδιαφέρουσες διαδικτυακές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

 

Πέμπτη, 12/11

Την Πέμπτη 12/11 και ώρα 11:00-13:00, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Θεσσαλονίκης, Europe Direct Thessaloniki-ΚΕΔΗΘ, διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Η Ευρώπη στην Περιφέρειά μου- Χθες-Σήμερα-Αύριο».

Η ημερίδα θα προβληθεί με livestreaming από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Κέντρου σε facebook και youtube καθώς και από το LIVEMEDIA .

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Κέντρου και στο επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου.

 

Παρασκευή, 13/11

Την Παρασκευή 13/11 και ώρα 18:00-20:00, το Europe Direct Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου ΝΕΑΠΟΛΙΣ Πάφου και το Εργαστήριο Κοινωνικών & Πολιτικών Θεσμών του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Το νέο σύμφωνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μετανάστευση και το άσυλο».

Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/m5iNk4DEJprUNKeA7

Συμμετοχή μέσω Zoomhttps://aegeangr.zoom.us/j/94304061933?pwd=S2VoVkpZTUR6WlEvQkVLRXFxbXRDZz09#success

Πληροφορίες: socm20074@soc.aegean.gr & espartali@soc.aegean.gr

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου.