Δελτίο Τύπου – Δημιουργική Ευρώπη: 30 χρόνια στήριξης του ευρωπαϊκού κινηματογράφου και του οπτικοακουστικού περιεχομένου
18 Ιανουαρίου, 2021
Δελτίο Τύπου – Απόψε ανακοινώνονται οι νικητές των βραβείων «Η μουσική κινεί την Ευρώπη»
18 Ιανουαρίου, 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ – ΝΕΟ PODCAST: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 2021

Πράσινη συμφωνία, πολυετής ευρωπαϊκός προϋπολογισμός, εξωτερικές σχέσεις της ΕΕ, πανδημία και δημόσια υγεία… στη νέα σειρά του Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα, οι εθελοντές διαλέγουν τα θέματα που τους απασχολούν και οι Έλληνες ευρωβουλευτές τους απαντούν για το έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι θεματικές καθορίστηκαν βάσει των απαντήσεων που έδωσαν οι εθελοντές σε ερωτηματολόγιο του Γραφείου.

 

Στο τρίτο επεισόδιο ο επικεφαλής του Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, στο πλαίσιο δράσεων με τη συμμετοχή εθελοντών του δικτύου mazi.eu, συζητά με την Σοφία Μαγοπούλου για τα 40 χρόνια της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις σημαντικές δράσεις του γραφείου για το 2021 και τη συμβολή των εθελοντών κατά την τρέχουσα χρονιά.

 

Μείνετε συντονισμένοι και ακούστε το τρίτο επεισόδιο το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα:

 

Facebook, Twitter, Instagram, Youtube

 

Αν θέλετε να γίνετε κι εσείς κομμάτι του διαλόγου, εγγραφείτε εδώ στη νέα, ανανεωμένη πλατφόρμα του δικτύου εθελοντών!