Δελτίο Τύπου – Κρατικές ενισχύσεις: Η Επιτροπή εγκρίνει χρηματοδότηση από το ελληνικό δημόσιο για την κατασκευή και τη λειτουργία του βόρειου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου E65
18 Ιανουαρίου, 2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΕΚ, 18-21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021
20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ “ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ”, ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 14.30 (ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Τα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη Μάλτα και το Βερολίνο σας προσκαλούν σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου σχετικά με το “δικαίωμα στην αποσύνδεση” με τον ευρωβουλευτή Alex Agius Saliba (Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, Μάλτα), εισηγητή της νομοθετικής πρότασης.

 

Ημερομηνία: Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ώρα: 14.30 (ώρα Ελλάδος)

Διάρκεια: 30-40 λεπτά

Γλώσσα: αγγλικά (χωρίς διερμηνεία)

Πλατφόρμα: Zoom

Επικοινωνία: Anna ZAMMIT και Philipp BAUER στα anna.zammit@europarl.europa.eu και philipp.bauer@europarl.europa.eu

 

 

Η συζήτηση στην Ολομέλεια για τη σχετική νομοθετική πρωτοβουλία θα διεξαχθεί την Τετάρτη το απόγευμα και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας αναμένονται την Πέμπτη.

 

 

Η πρωτοβουλία στοχεύει στη θέσπιση του δικαιώματος των εργαζομένων  να απενεργοποιούν τις ψηφιακές συσκευές τους εκτός του ωραρίου εργασίας τους χωρίς συνέπειες. Η επιτροπή Απασχόλησης ψήφισε την πρόταση με 31 ψήφους υπέρ, 6 ψήφους κατά και 18 αποχές.

 

Ο εισηγητής θα περιγράψει την πρωτοβουλία και θα δεχθεί ερωτήσεις από τα μέσα ενημέρωσης.

 

Για το σύνδεσμο της συνάντησης παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με τα παραπάνω emails έως αύριο, Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 18:00 (ώρα Ελλάδος).

 

 

Περισσότερες πληροφορίες

http://www.europarl.europa.eu/external/img/scribo_webmail_temp/scribo-webmail-arrow.pngΈρευνα του ΕΚ σχετικά με το “δικαίωμα στην αποσύνδεση” (στα αγγλικά)