ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – FRONTEX ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: ΞΕΚΙΝΑ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
24 Φεβρουαρίου, 2021
Δελτίο Τύπου – Οικοδόμηση ενός μέλλοντος ανθεκτικού στην κλιματική αλλαγή — Μια νέα στρατηγική της ΕΕ για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή
25 Φεβρουαρίου, 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΣΕΙΡΑ PODCAST, ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4: «ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ» – ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ

 

Πράσινη συμφωνία, πολυετής ευρωπαϊκός προϋπολογισμός, εξωτερικές σχέσεις της ΕΕ, πανδημία και δημόσια υγεία… στη σειρά των podcast του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, εθελοντές του δικτύου https://www.mazi.eu/ ρωτούν Έλληνες ευρωβουλευτές για το έργο του ΕΚ στα κρίσιμα ζητήματα της εποχής μας.

 

Στο τέταρτο επεισόδιο, ο Ζαφείρης Σιδηρόπουλος ρωτάει την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή για τον ψηφιακό μετασχηματισμό που προωθεί η ΕΕ, αλλά και τις ευρωπαϊκές πολιτικές που ευνοούν την εξέλιξη των νέων. Μεταξύ άλλων, συνομιλούν για τις ψηφιακές δεξιότητες στη μετά-Covid εποχή, τις Εγγυήσεις για τη Νεολαία και την προστασία των καταναλωτών στο διαδίκτυο. Ακούστε το εδώ.

 

Βρείτε τα προηγούμενα επεισόδια, το επετειακό podcast με τις δράσεις του γραφείου μας και πολλά άλλα, στο λογαριασμό μας στο Youtube.

 

Ακούστε εδώ όλα τα προηγούμενα επεισόδια / podcasts:

 

Εδώ το 1ο επεισόδιο με θέμα την Πράσινη Συμφωνία με τον εθελοντή Γιώργο Τζίνογλου και την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη.

Εδώ το 2ο με θέμα τις Ευρωτουρκικές Σχέσεις με την εθελόντρια Κατερίνα Κορνηλάκη και τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη.

Εδώ το 3ο επεισόδιο με θέμα τα Δικαιώματά μας ως Ευρωπαίοι πολίτες με την εθελόντρια Δέσποινα Πλευρά και τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Εδώ το εορταστικό επεισόδιο με αφορμή την επέτειο 40 χρόνων την Ελλάδας στην ΕΕ με την εθελόντρια Σοφία Μαγοπούλου και τον Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κώστα Τσουτσοπλίδη.

 

Συντονιστείτε!