Δελτίο Τύπου – Η Επιτροπή προτείνει νέο κανονισμό που να εξασφαλίζει ότι οι ταξιδιώτες και οι ταξιδιώτισσες της ΕΕ εξακολουθούν να επωφελούνται από τη δωρεάν περιαγωγή
25 Φεβρουαρίου, 2021
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ WEBINAR: «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ COVID-19», ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ, 10.30 (ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)
1 Μαρτίου, 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ SASSOLI ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ COVID-19, ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 16.30 (ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Μετά την ομιλία του σε αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της ΕΕ, ο πρόεδρος του ΕΚ David Sassoli θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 16.30 (ώρα Ελλάδος).

 

Πότε: Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 16.30 (ώρα Ελλάδος)

Πού: Αίθουσα Τύπου του ΕΚ και μέσω του Interactio

 

Ο πρόεδρος David Sassoli είναι έτοιμος να εκφράσει τη θέση του Κοινοβουλίου και να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την αντίδραση της ΕΕ στην πανδημία COVID-19, κυρίως σχετικά με την παραγωγή και διάθεση εμβολίων, καθώς και για τα διδάγματα από την πανδημία. Επίσης, θα σχολιάσει την Ευρωπαϊκή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας και τις σχέσεις της ΕΕ με τους Νότιους Εταίρους.

 

Στη συνέντευξη Τύπου θα παρέχεται διερμηνεία στα ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

 

Οι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν και να υποβάλλουν ερωτήσεις μπορούν να συνδεθούν μέσω του Interactio χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://broadcaster.interactio.eu/join/66e2-hy1p-1w4u

 

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου στις 16.30 στο Κέντρο Πολυμέσων του ΕΚ ή στο EbS.

 

 

Πληροφορίες για τα μέσα ενημέρωσης – Χρησιμοποιήστε το Interactio για να υποβάλλετε ερωτήσεις

 

Το Interactio υποστηρίζεται μόνο σε iPad (με το Safari browser) και σε Mac/Windows (με το Google Chrome browser).

Αφού συνδεθείτε, δηλώστε το όνομά σας και το μέσο που εκπροσωπείτε στα πεδία όνομα/επώνυμο.

 

Για καλύτερη ποιότητα ήχου, χρησιμοποιήστε ακουστικά και μικρόφωνο. Η διερμηνεία είναι δυνατή μόνο για παρεμβάσεις με βίντεο.

 

Οι δημοσιογράφοι χρειάζεται να συνδεθούν 30 λεπτά πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου για να πραγματοποιήσουν δοκιμή σύνδεσης. Εφόσον χρειαστεί, παρέχεται τεχνική βοήθεια μέσω του πλαισίου συνομιλίας.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις οδηγίες σύνδεσης και τις συστάσεις για απομακρυσμένους ομιλητές.