ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
10 Μαρτίου, 2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΕΚ, 8-11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021
11 Μαρτίου, 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ – ONLINE DEBATE – ΤΟ ΕΚ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΤΗΝ ΕΕ «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ ΓΙΑ ΛΟΑΔΜΙ» – ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 19.00 (ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Αύριο Πέμπτη 11 Μαρτίου, 19.00-19:45  (ώρες Ελλάδας), το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Βέλγιο διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση σχετικά με την πρόθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να ανακηρύξει την ΕΕ «Ελεύθερη Ζώνη για ΛΟΑΔΜΙ». Η συζήτηση θα μεταδοθεί με LIVE streaming στο Facebook και το Twitter.

 

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί μετά την ψηφοφορία όπου οι ευρωβουλευτές αναμένεται να ανακηρύξουν την ΕΕ ως «Ελεύθερη Ζώνη για ΛΟΑΔΜΙ» αλλά και κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων στο Βέλγιο μετά τη δολοφονία άνδρα τον οποίο παρέσυρε σε πάρκο άτομο που είχε γνωρίσει μέσω εφαρμογής γνωριμιών για ομοφυλόφιλους άνδρες.

 

Οι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να απαντήσουν στο παρόν email με ονοματεπώνυμο και μέσο που εκπροσωπούν.

 

Tην συζήτηση θα συντονίσει η Bo Van Speelbeck, δημοσιογράφος (VTM Belgium).