Η ΕΕ ανοίγει τον δρόμο για το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό COVID
14 Ιουνίου, 2021
Κρατικές ενισχύσεις: Η Επιτροπή εγκρίνει ελληνικό πρόγραμμα εγγυήσεων ύψους 30 εκατ. ευρώ για τη στήριξη μικρομεσαίων εταιρειών του κατασκευαστικού τομέα που έχουν πληγεί από την έξαρση του κορονοϊού
14 Ιουνίου, 2021

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (TRAN) – ΤΕΤΑΡΤΗ 16 & ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Συνεδριάσεις της επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού (TRAN)

Τετάρτη 16 & Πέμπτη 17 Ιουνίου

 

Η επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού (TRAN) θα συνεδριάσει την Τετάρτη 16 Ιουνίου14:45-19:15 και 17:45-18:45 και την Πέμπτη 17 Ιουνίου, 10:30-13:30 (ώρες Ελλάδας).

 

Μεταξύ άλλων θεμάτων στην ημερήσια διάταξη:

 

·         Πλαίσιο πολιτικής της ΕΕ για την οδική ασφάλεια για την περίοδο 2021-2030 – Συστάσεις για τα επόμενα βήματα προς την επίτευξη του “οράματος για μηδενικές απώλειες” (“Vision Zero“). Υιοθέτηση του σχεδίου έκθεσης. Εισηγήτρια: Έλενα Κουντουρά (Αριστερά, Ελλάδα) (Τετάρτη, πρώτη συνεδρίαση).

 

Οι συνεδριάσεις θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως. (Τα μέλη θα μπορούν να παρακολουθούν τις διαδικασίες και να παρεμβαίνουν κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων).

 

Mπορείτε να παρακολουθήσετε τις συνεδριάσεις της Τετάρτη μέσω livestreaming εδώ (πρώτη συνεδρίαση) και εδώ (δεύτερη συνεδρίαση) και την συνεδρίαση της Πέμπτης εδώ (Κέντρο Πολυμέσων του ΕΚ). Πλήρης ατζέντα και έγγραφα της ημερήσιας διάταξης διαθέσιμα εδώ.

 Πηγή: Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα