Κρατικές ενισχύσεις: Η Επιτροπή εγκρίνει ελληνικό πρόγραμμα εγγυήσεων ύψους 30 εκατ. ευρώ για τη στήριξη μικρομεσαίων εταιρειών του κατασκευαστικού τομέα που έχουν πληγεί από την έξαρση του κορονοϊού
14 Ιουνίου, 2021
Παρουσίαση παιδικού βιβλίου «Η Ευρώπη είμαστε εμείς» στο 4ο δημοτικό σχολείο Αγίων Αναργύρων
15 Ιουνίου, 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ GUY VERHOFSTADT ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ, 17:00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) ο Guy Verhofstadt (Renew, Βέλγιο) ως συντονιστής της αντιπροσωπείας του ΕΚ στη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, θα πραγματοποιήσει ενημέρωση Τύπου ενόψει της εναρκτήριας συνόδου της ολομέλειας της Διάσκεψης, η οποία θα λάβει χώρα το Σάββατο, 19 Ιουνίου στο Στρασβούργο.

 

Πότε; Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, 17:00 (ώρα Ελλάδας)

Πού; Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου Anna Politkovskaya (0A50), κτίριο PaulHenri Spaak, με φυσική και εξ αποστάσεως παρουσία.

 

Ο Guy Verhofstadt, με την ιδιότητα του συντονιστή της αντιπροσωπείας του ΕΚ στη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, θα ενημερώσει τους δημοσιογράφους σχετικά με τις θέσεις της αντιπροσωπείας του ΕΚ, σε συνέχεια της πρώτης συνεδρίασης των 108 ευρωβουλευτών που μετέχουν στη σύνοδο ολομέλειας της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Ιουνίου.

 

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου θα παρέχεται διερμηνεία σε αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ολλανδικά.

 

ΠώςΟι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν και να κάνουν ερωτήσεις μπορούν να συνδεθούν μέσω Interactio χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://broadcaster.interactio.eu/join/66e2-hy1p-1w4u.

 

Το Interactio υποστηρίζεται μόνο σε iPad (με το Safari browser) και σε Mac/Windows (με το Google Chrome browser).

 

Αφού συνδεθείτε, εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας και το μέσο που εκπροσωπείτε στα πεδία όνομα/επίθετο.

 

Για καλύτερη ποιότητα ήχου, χρησιμοποιήστε ακουστικά και μικρόφωνο. Η διερμηνεία είναι δυνατή μόνο για παρεμβάσεις με βίντεο.

 

Η ενημέρωση Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά στο Κέντρο Πολυμέσων του ΕΚ καθώς και μέσω του λογαριασμού Twitter της επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων @EPInstitutional. Όλο το οπτικοακουστικό υλικό θα είναι διαθέσιμο για μεταφόρτωση

 Πηγή: Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα