Δελτίο Τύπου – Γεωργία: Η Επιτροπή θεσπίζει έκτακτα μέτρα για τη στήριξη των αμπελουργών και των παραγωγών οπωροκηπευτικών
6 Οκτωβρίου, 2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – «PANDORA PAPERS»: ΜΥΔΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ – ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΕΚ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 4-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
6 Οκτωβρίου, 2021

Ενημερωτικό Δελτίο – Διαδικτυακή εκδήλωση Speak Date 2021, 9-10 Οκτωβρίου 2021

                                                                                                            

Διαδικτυακή εκδήλωση Speak Date 2021, 9-10 Οκτωβρίου 2021

 

Αθήνα, 06/10/2021

 

Το Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και ο Σύλλογος Αποφοίτων «Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών στην Ευρώπη» σας προσκαλούν στη διαδικτυακή εκδήλωση Speak Date 2021, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών μπορείτε να πάρετε μια γεύση από μια ξένη γλώσσα που θέλατε πάντοτε να μάθετε ή να συμμετάσχετε σε πολυγλωσσικές δραστηριότητες και να μάθετε ενδιαφέρουσα στοιχεία για πάνω από 20 ξένες γλώσσες και πολιτισμούς.

Με όχημα τις γλώσσες, ταξιδέψτε στην Πορτογαλία του Φερνάντο Πεσσόα και στην Πέτρινη Πόλη του Ισμαήλ Κανταρέ. Κάντε τον γύρο της Μεσογείου μαγειρεύοντας ψαρόσουπα «Μπουγιαμπέσα» και ανακαλύψτε τα μέσα συγκοινωνίας στα γερμανικά. Πάρτε μια ιδέα από τις δεκαπέντε πτώσεις των φινλανδικών και γνωρίστε τα γιαπωνέζικα πνεύματα Γιοκάι.

Οι παρουσιάσεις διαρκούν μόλις 20 λεπτά η καθεμία και να τις παρακολουθήσετε δεν είναι απαραίτητη η γνώση της ξένης γλώσσας.

Γραφτείτε σε ένα ή περισσότερα Speak Date εδώ: https://speakdate2021.reenio.eu

H συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Πηγή: Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα