Παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Χονγκ Κονγκ, τη Ρωσία και τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού
19 Ιουλίου, 2019
«Εβδομάδα Διαδραστικής Ενημέρωσης για την Ευρώπη»
29 Ιουλίου, 2019

Ο Επίτροπος κ. Στυλιανίδης επισκέπτεται την Αθήνα

Αύριο, Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, ο Επίτροπος αρμόδιος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, κ. Χρήστος Στυλιανίδης, επισκέπτεται την ΑθήναΣτο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Επίτροπος θα εκφωνήσει ομιλία με τίτλο «Βιώσιμη Αφρική: Μια στρατηγική πρόκληση για την Ευρωπαϊκή Ένωση» σε εκδήλωση που διοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών (Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» ώρα 9:00).
 
Στην ομιλία του, ο Επίτροπος θα τονίσει τη σημασία της αμοιβαία επωφελούς εταιρικής σχέσης με την Αφρική στο πλαίσιο μιας ισχυρής Συμμαχίας Αφρικής-Ευρώπης, για την προώθηση της σταθερότητας και της ευημερίας στην αφρικανική ήπειρο.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο Επίτροπος κ. Στυλιανίδης θα συζητήσει με τις ελληνικές αρχές την ενίσχυση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ, στόχος του οποίου είναι η καλύτερη προστασία των Ευρωπαίων πολιτών από φυσικές καταστροφές, όπως οι δασικές πυρκαγιές.
 
Επίσης, θα πραγματοποιήσει διμερή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις 12:00. 
 
Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμένο, και κατόπιν με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στις 15:00.
Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.