Διάλογος με τους πολίτες του Επιτρόπου κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Αθήνα
21 Νοεμβρίου, 2019
Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα στη Μαδρίτη: Η Πρόεδρος φον ντερ Λάιεν παρουσιάζει τις κλιματικές φιλοδοξίες σε ηγέτες από όλο τον κόσμο
3 Δεκεμβρίου, 2019

29-30/11 #EUandU – Ξυπνάει το Μέλλον μέσα σου – Απασχόληση και Επιχειρηματικότητα στην Ε.Ε.

 Είσαι νέος και θες να βρεις δουλειά ή να δημιουργήσεις την επιχείρηση σου στην Ευρώπη;

 

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε περιμένει την Παρασκευή 29/11 και το Σάββατο 30/11 (από τις 9.00 μέχρι αργά το απόγευμα)  στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης | Αποθήκες Γ’ & Δ’ ώστε να δεις στην πράξη τι μπορεί να κάνει η Ευρώπη για σένα!

 

Στις 29 Νοεμβρίου στο επίκεντρο θα βρεθεί η επιχειρηματικότητα, με γνωστούς νέους επιχειρηματίες από την Ελλάδα να μοιράζονται την ιστορία τους και την πορεία τους προς την επιτυχία με το κοινό, ενώ το highlight της ημέρας θα είναι η ανοικτή συζήτηση που θα έχει ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς με τους συμμετέχοντες.

 

Στις 30 Νοεμβρίου το ενδιαφέρον θα στραφεί στην απασχόληση, ενώ παράλληλα θα συζητηθούν οι ευκαιρίες εύρεσης εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι δυνατότητες απόκτησης δεξιοτήτων για ευκολότερη εύρεση εργασίας στην ψηφιακή εποχή και πολλά άλλα καίρια ζητήματα που αφορούν τους νέους του σήμερα. Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Σοφία Ζαχαράκη θα συζητήσει με τους συμμετέχοντες το παρόν και το μέλλον της Απασχόλησης στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.