Δελτίο Τύπου – Η ΕΕ κινητοποιεί διεθνείς δωρητές για την παροχή στήριξης προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες από τη Βενεζουέλα και προς τις χώρες της περιοχής
27 Μαΐου, 2020
Δελτίο Τύπου – Ομιλία της προέδρου κ. φον ντερ Λάιεν στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τη δέσμη μέτρων για την ανάκαμψη της ΕΕ
28 Μαΐου, 2020

ALERT – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ SASSOLI ΓΙΑ ΠΔΠ, ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ

Πότε: Τετάρτη 27 Μαΐου στις 18:00 (ώρα Ελλάδος) – Πού: αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΕΚ Anna Politkovskaya και μέσω Skype.
Ο πρόεδρος του ΕΚ David Sassoli θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μετά την παρουσίαση των αναθεωρημένων σχεδίων για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ) και το Σχέδιο Ανάκαμψης από την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen κατά την έκτακτη σύνοδο ολομέλειας. Ο πρόεδρος Sassoli θα ενημερώσει επίσης τους δημοσιογράφους για τη συνάντηση της Διάσκεψης των Προέδρων με τη Γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel και τον πρόεδρο του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου Wolfgang Schäuble ενόψει της Γερμανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ που ξεκινά την 1η Ιουλίου.

Πώς να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη Τύπου διαδικτυακά

Το Κοινοβούλιο θα χρησιμοποιήσει ένα διαδραστικό ψηφιακό περιβάλλον αίθουσας Τύπου (με διερμηνεία) βασισμένο στο Skype TX, σε συνδυασμό με τις συνήθεις πλατφόρμες αναμετάδοσης του Κέντρου Πολυμέσων του ΕΚ και του EbS.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη Τύπου ζωντανά στο EbS+ ή στο Κέντρο Πολυμέσων του ΕΚ.

Κωδικός ενσωμάτωσης
<iframe src=”https://webstreaming.europarl.europa.eu/ep/embed/embed.html?event=20200527-1700-special-presser&language=it&autoplay=false&logo=true” name=”EP Player” seamless=”seamless” frameborder=”0″ width=”560″ height=”315″ allowfullscreen=”true” webkitallowfullscreen=”true” mozallowfullscreen=”true” scrolling=no></iframe>

Αν θέλετε να υποβάλετε ερωτήσεις:

Θα χρειαστείτε λογαριασμό στο SKYPE.

Συνδεθείτε με το VOXBOXEP και γράψτε το όνομά σας και το μέσο για το οποίο εργάζεστε στο πεδίο συνομιλίας.

Παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά και μικρόφωνο για καλύτερη ποιότητα ήχου.
Το σύστημα διαχειρίζονται οι υπηρεσίες του ΕΚ για τα ΜΜΕ. Μετά την αποστολή των στοιχείων σας, θα βρεθείτε σε σειρά προτεραιότητας (ψηφιακή αίθουσα αναμονής) μέχρι να σας ζητηθεί να υποβάλετε τα ερωτήματά σας.

Σε περίπτωση τεχνικών δυσκολιών με τη σύνδεσή σας, καλέστε στο: +32 22834220.
Αφού λάβετε απάντηση (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε συμπληρωματικής απάντησης), θα πρέπει να αποσυνδεθείτε ώστε ο επόμενος δημοσιογράφος στη λίστα αναμονής να μπορέσει να συνδεθεί με την αίθουσα ενημέρωσης Τύπου.