Δελτίο Τύπου – Διαχείριση της μετανάστευσης: Η Επιτροπή παρέχει χρηματοδότηση για νέα κέντρα υποδοχής στη Λέσβο και τη Χίο
30 Μαρτίου, 2021
Διήμερο Διαδικτυακό Συμπόσιο με θέμα: «40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες (1981 – 2021)»
4 Απριλίου, 2021

Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Ημέρα Καριέρας – Ευκαιρίες που προσφέρει η ΕΕ»

Το Σάββατο 20 Μαρτίου και ώρα 17.00 το Europe Direct Βορείου Αιγαίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του και σε συνεργασία με το ΠΜΣ Executive MBA διοργάνωσε Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Ημέρα Καριέρας – Ευκαιρίες που προσφέρει η ΕΕ.».

Την Ενημερωτική Ημερίδα ο κ. Ανδρέας Ανδρικόπουλος, Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη-Executive MBA. Χαιρετισμό απεύθυναν, επίσης, ο κ. Ανδρέας Παπαθεοδώρου, Διευθυντής του  ΔΠΜΣ «Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» και η κα. Μαρία Μαύρη, Αντιπρυτάνισσα Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η συγκεκριμένη δράση είχε ως σκοπό να ενημερώσει τους σπουδαστές, για τις ευκαιρίες που δίνονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση για ευκαιρίες πρακτικής άσκησης αλλά, και επαγγελματικής σταδιοδρομίας στα Ευρωπαϊκά Θεσμικά Όργανα.

Στην Ενημερωτική Ημερίδα, Ομιλητής ήταν ο κ. Παναγιώτης Γρηγορίου, καθηγητής Διεθνών & Ευρωπαϊκών Θεσμών και Διευθυντής του Europe Direct Βορείου Αιγαίου.