ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – “ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ – 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΕ” – ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ – ΔΕΥΤΕΡΑ, 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:00 – ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ
5 Απριλίου, 2021
Ενημέρωση στο Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης
7 Απριλίου, 2021

«Διαδικτυακή Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: Η Πανδημία του Covid-19 και η Μεταναστευτική Κρίση στην Ευρώπη. Η περίπτωση του Βορείου Αιγαίου»

Το Europe Direct Βορείου Αιγαίου και σε συνεργασία με το Κέντρου Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης (ΚΕΤ) Γ. Παπαδημητρίου, στα πλαίσια των δράσεων του και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, τόσο με την υγειονομική κρίση όσο και με την μεταναστευτική κρίση, διοργάνωσε Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα:     « Η Πανδημία Covid-19 και η Μεταναστευτική Κρίση στην Ευρώπη. Η περίπτωση του Βορείου Αιγαίου».

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00 μέσω Live στο Κανάλι του Europe Direct Βορείου Αιγαίου στο You Tube.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Διευθυντής του Europe Direct Βορείου Αιγαίου και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης (ΚΕΤ) Γ. Παπαδημητρίου, καθηγητής Πάνος Γρηγορίου & ο Διοικητής της 2ΥΠΕ Χρήστος Ροϊλός.

Στην Ημερίδα συμμετείχαν η κα. Παρασκευή Θεοφίλου, Γενική Διευθύντρια Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, ο κ. Σπύρος Σαπουνάς, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ετοιμότητας και Απόκρισης του ΕΟΔΥ, η κα Ελένη Κάκαλου, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος και Αντιπρόεδρος του ΔΣ των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και ο κ. Άγης Τερζίδης, Παιδίατρος, Εποπτεύων Σπουδών του ΠΜΣ «Διεθνής Ιατρική –Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» της Ιατρικής Σχολής, ΕΚΠΑ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση εδώ.