ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 11:00-12:00 (ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)
12 Απριλίου, 2021
Δελτίο Τύπου – Κορονοϊός: Η «Ομάδα Ευρώπη» συνεχίζει να στηρίζει τις χώρες εταίρους με πάνω από 26 δισ. ευρώ σε ένα έτος
12 Απριλίου, 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ONLINE ΤΩΡΑ! ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΣΕΙΡΩΝ VIDEO & PODCAST ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τα νέα επεισόδια των σειρών video & podcast του Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα μόλις ανέβηκαν!

 

Video «#40ΕλλάδαΕΕ – Πιο δυνατοί μαζί μετά από κάθε κρίση» – Επεισόδιο 3ο

 

Δείτε το τρίτο επεισόδιο της επετειακής σειράς για τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ. Οι ευρωβουλευτές Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Μαρία Σπυράκη, Εύα Καϊλή, Ελισσάβετ Βόζεμπεργκ-Βρυωνίδη, Δημήτρης Παπαδημούλης, Γιώργος Κύρτσος και ΄Ελενα Κουντουρά συζητούν για το “ιστορικό βήμα του κοινού δανεισμού της ΕΕ”, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, εξηγούν τους μηχανισμούς και τις προτεραιότητες και τονίζουν την σημασία της αλληλεγγύης μεταξύ των χωρών της ΕΕ.

 

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ και να το κατεβάσετε εδώ.

 

Podcast “Οι εθελοντές ρωτούν τους ευρωβουλευτές” – Επεισόδιο 6ο: Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις την εποχή της COVID-19  

 

H Μίρκα Κάρρα, εθελόντρια του δικτύου mazi.eu, συνομιλεί με την ευρωβουλευτή και Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου (ΕΛΚ), για τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις εν καιρώ πανδημίας, το σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας της ΕΕ, το Πράσινο Ψηφιακό Πιστοποιητικό και την οικονομική δραστηριότητα της ΕΕ στην μετα-covid εποχή.

 

Ακούστε εδώ το νέο επεισόδιο

 

Δείτε τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς «#40ΕλλάδαΕΕ – Πιο δυνατοί μαζί» εδώ και ακούστε όλα τα προηγούμενα podcasts εδώ.

 

Συντονιστείτε!

Πηγή: Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα