ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ
12 Απριλίου, 2021
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ONLINE ΤΩΡΑ! ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ ΣΕΙΡΩΝ VIDEO & PODCAST ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
12 Απριλίου, 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 11:00-12:00 (ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Την Τετάρτη 14 Απριλίου 11:00 – 12:00 (ώρες Ελλάδας) η Υπηρεσία Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διοργανώνει ενημέρωση Τύπου σχετικά με τις τελευταίες εκθέσεις του ΕΚ για την Τεχνητή Νοημοσύνη.  Οι ευρωβουλευτές Axel Voss (ΕΛΚ, Γερμανία), Iban Garcia del Blanco (Σ&Δ, Ισπανία) και Deirdre Clune (ΕΛΚ, Ιρλανδία) θα παρουσιάσουν στους δημοσιογράφους την τελευταία έκθεση του ΕΚ και τις προσδοκίες του Κοινοβουλίου για την επερχόμενη νομοθεσία, που αναμένεται να προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 21 Απριλίου. Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά.

 

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται απάντηση στο παρόν email με το ονοματεπώνυμό σας και το μέσο ενημέρωσης που εκπροσωπείτε έως την Τρίτη 12 Απριλίου στις 14:00. Στη συνέχεια θα σας αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος και οι κωδικοί σύνδεσης.

 

Πηγή: Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα