Δελτίο Τύπου – Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία: νέες συνεισφορές της ΕΕ στην ενεργειακή πολιτική για την οικοδόμηση μιας κλιματικά ουδέτερης Ευρώπης
14 Οκτωβρίου, 2020
Δελτίο Τύπου – Κορονοϊός: Η Επιτροπή παραθέτει βασικά στάδια για αποτελεσματικές στρατηγικές εμβολιασμού και για τη διάθεση εμβολίων
15 Οκτωβρίου, 2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ SASSOLI ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΕΕ, ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ ΣΤΙΣ 16.30 (ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)

Ο πρόεδρος του ΕΚ David Sassoli θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αύριο Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου στις 16:30 (ώρα Ελλάδος), μετά την παρέμβασή του προς τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων στη σύνοδο της ΕΕ. Θα σχολιάσει τα θέματα που θα συζητήσουν οι ηγέτες της ΕΕ όπως οι σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – Ηνωμένου Βασιλείου, η αντιμετώπιση του COVID-19, η κλιματική αλλαγή και οι σχέσεις μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αφρικής.

 

Ο πρόεδρος Sassoli θα επαναλάβει επίσης τη θέση και τις προσδοκίες του Κοινοβουλίου σχετικά με τις τρέχουσες διαπραγματεύσεις για τον μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό της ΕΕ (Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο – ΠΔΠ) και για τους ιδίους πόρους.

 

• Παρακολουθήστε τη συνέντευξη Τύπου ζωντανά στο Κέντρο Πολυμέσων του ΕΚ.

Αν θέλετε να υποβάλετε ερωτήσεις:

Θα χρειαστείτε λογαριασμό στο Skype.

Συνδεθείτε με το VOXBOXEP και γράψτε το όνομά σας και το μέσο για το οποίο εργάζεστε στο πεδίο συνομιλίας.

Παρακαλείστε να χρησιμοποιήσετε ακουστικά και μικρόφωνο για καλύτερη ποιότητα ήχου.

Το σύστημα διαχειρίζονται οι υπηρεσίες του ΕΚ για τα ΜΜΕ. Μετά την αποστολή των στοιχείων σας, θα βρεθείτε στη σειρά προτεραιότητας (ψηφιακή αίθουσα αναμονής) μέχρι να σας ζητηθεί να υποβάλετε τα ερωτήματά σας. Σε περίπτωση τεχνικών δυσκολιών με τη σύνδεσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο +32 22834220.

 

Αφού λάβετε απάντηση (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε συμπληρωματικής απάντησης), θα πρέπει να αποσυνδεθείτε ώστε ο επόμενος δημοσιογράφος στη λίστα αναμονής να μπορέσει να συνδεθεί με την αίθουσα ενημέρωσης.

 

Σημ.: Παρακαλείστε να συνδεθείτε μέσω Skype μόνο αν επιθυμείτε να υποβάλετε ερωτήσεις.