Ανανέωση της «ειδικής σχέσης» ΗΠΑ-Μεγάλης Βρετανίας-Το εμπόριο στο επίκεντρο
31 Ιανουαρίου, 2017
Οι ηγέτες του Νότου συγκροτούν ενιαίο μέτωπο εναντίον Τραμπ
31 Ιανουαρίου, 2017

Τα Starbucks προσλαμβάνουν 10.000 πρόσφυγες παγκοσμίως

Η εταιρία πρόκειται να προσλάβει πρόσφυγες στις 75 χώρες όπου δραστηριοποιείται. Παράλληλα ο CEO καθησύχασε τους υπαλλήλους του πως η εταιρία θα συνεχίσει να επενδύει στο Μεξικό και να προσφέρει περίθαλψη, παρά τα διατάγματα του Τραμπ.

Τα Starbucks πρόκειται να προσλάβουν 10.000 πρόσφυγες μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, σε καταστήματα στις 75 χώρες όπου δραστηριοποιείται η εταιρία, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Howard Schultz.

Ο CEO τόνισε πως ευελπιστεί να καθησυχάσει και να εξαλείψει τους εργαζομένους που έχουν ανησυχήσει έπειτα από μια σειρά εκτελεστικών διαταγμάτων που εξέδωσε η διακυβέρνηση Τραμπ την περασμένη εβδομάδα.

Επεσήμανε ότι η εταιρία θα συνεχίσει να στηρίζει τους «DREAMers», δηλαδή παιδιά των μεταναστών χωρίς χαρτιά που πήγαν στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μικρή ηλικία, ότι θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται και να επενδύει στο Μεξικό και πως είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους εργαζόμενους σε περίπτωση που ακυρωθεί η Affordable Care Act.

Περισσότερα εδώ.