European Film Days- Ημέρες Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου
18 Σεπτεμβρίου, 2017
Smart Regions
18 Σεπτεμβρίου, 2017

Δικαιώματα Επιβατών στην ΕΕ

Ανεξαρτήτως της εποχής του χρόνου, του λόγου για τον οποίο πραγματοποιείτε το ταξίδι σας ή του προτιμώμενου τρόπου μεταφοράς, η ΕΕ έχει θεσπίσει ένα σύνολο δικαιωμάτων των επιβατών που μπορούν να σας προστατεύσουν από τις καθυστερήσεις, τις ακυρώσεις, τις αποσκευές που χάθηκαν και πολλά άλλα κοινά θέματα όταν ταξιδεύετε.

Σε αυτό το βίντεο, η Ευρωπαία Επίτροπος Μεταφορών, Violeta Bulc, περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εργάζεται για να διασφαλίσει ότι οι Ευρωπαίοι επιβάτες θα μπορούν να επωφεληθούν πλήρως των δικαιωμάτων τους σε όλες τις χώρες της ΕΕ και παρουσιάζει τη νέα εύκολη προς χρήση εφαρμογή της ΕΕ για τα δικαιώματα των επιβατών.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο εδώ.

 

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΒΑΤΩΝ

Η ΕΕ είναι ο μόνος χώρος στον κόσμο στον οποίο οι πολίτες προστατεύονται από ένα πλήρες σύνολο δικαιωμάτων επιβατών – είτε ταξιδεύουν αεροπορικώς, σιδηροδρομικώς, με πλοίο, λεωφορείο και πούλμαν. Η Ευρώπη γνώρισε μια άνθηση στην κινητικότητα τα τελευταία τριάντα χρόνια. Έτσι, θεσπίστηκε κοινοτική νομοθεσία για όλα τα μέσα μεταφοράς για την προστασία των δικαιωμάτων των επιβατών και για να εξασφαλιστεί ότι δεν θα χαθούν σε μια πληθώρα εθνικών κανόνων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.