ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – COVID-19: ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ – ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΕΚ 14-17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
18 Σεπτεμβρίου, 2020
Δελτίο Τύπου – Η κατάσταση της Ένωσης: Νέο σχέδιο δράσης για την αντιστροφή της κατάστασης στο πλαίσιο της καταπολέμησης του ρατσισμού
20 Σεπτεμβρίου, 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ OLYMPIA FORYM I

Ανοίγουν σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, οι εργασίες του Olympia Forum Ι με τίτλο «Η Οικονομική Ανάπτυξη των Περιφερειών: Εθνικός Στόχος». Πρόκειται για ένα διεθνές συνέδριο για την ανάπτυξη των περιφερειών της Ευρώπης και της Ελλάδας, με στόχο τη ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών, την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την εφαρμογή καινοτόμων στρατηγικών, προκειμένου να αξιοποιούνται στο έπακρο τα κονδύλια των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων.

 

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα συμμετέχει ως content partner του forum καθώς και με τη διοργάνωση ειδικής ενότητας με θέμα European economyfinancing recovery after the pandemic/ Ευρωπαϊκή οικονομία: χρηματοδότηση της ανάκαμψης μετά την πανδημία. Στη συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου στις 09:55, συμμετέχουν οι Ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Νίκος Ανδρουλάκης και Πέτρος Κόκκαλης. Τη συζήτηση συντονίζει ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

 

Στο συνέδριο συμμετέχουν επίσης οι Ευρωβουλευτές

– Μαρία Σπυράκη, Σάββατο 19/9, 10:40 στην ενότητα Rebuilding a more inclusive economy/ Ανοικοδομώντας μια οικονομία χωρίς αποκλεισμούς.

και

– Εύα Καϊλή, Σάββατο 19/9, 18:00 στην ενότητα Digital Innovation and Local Governance/ Ψηφιακή καινοτομία και τοπική αυτοδιοίκηση.

 

Το συνέδριο διοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και την εφημερίδα «Πατρίς». Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://www.olympiaforum.gr/ .

 

Τρόποι παρακολούθησης

 

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά το τριήμερο συνέδριο μπορείτε να εγγραφείτε στο http://www.olympiaforum.gr/register ή να το παρακολουθήσετε ελεύθερα μέσα από το patrisnews.com , την ΟΡΤ TV και τα κοινωνικά δίκτυα (facebookyoutube) των PatrisnewsOlympia ForumDelphi Economic Forum, καθώς και στους συνδέσμους:

 

1η Ημέρα        https://www.youtube.com/watch?v=3H0EnHxJf8&feature=youtu.be

2η Ημέρα        https://www.youtube.com/watch?v=wToOyAnBZ8&feature=youtu.be

3η Ημέρα        https://www.youtube.com/watch?v=ZX_wKxgaTlI&feature=youtu.be