Δελτίο Τύπου – Προϋπολογισμός της ΕΕ για το 2021: Οι διαπραγματευτές της ΕΕ συμφωνούν να θέσουν σε κίνηση την Ευρωπαϊκή Ανάκαμψη
8 Δεκεμβρίου, 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ: ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΑΞΙΑΚΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ
9 Δεκεμβρίου, 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ PODCASTS ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Εθελοντή στις 5 Δεκεμβρίου, το  Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα εγκαινίασε μία σειρά podcasts με τίτλο “Οι εθελοντές ρωτούν τους Ευρωβουλευτές”.

 

“Στόχος μας είναι πάντα, πολύ περισσότερο δε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία να ακουστεί πιο δυνατά η φωνή των εθελοντών του δικτύου mazi.eu και ιδίως των νέων. Αυτή τη φορά τους δίνουμε τη δυνατότητα να υποβάλουν απευθείας ερωτήσεις στους Έλληνες ευρωβουλευτές για μια σειρά θεμάτων που τους απασχολούν. Αναδεικνύονται έτσι στην ελληνική δημόσια σφαίρα, με τον καλύτερο τρόπο, ευρωπαϊκά θέματα που αποτελούν προτεραιότητα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και για τους εθελοντές μας.”, δήλωσε ο επικεφαλής του  Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.  

 

Πράσινη συμφωνία, πολυετής ευρωπαϊκός προϋπολογισμός, εξωτερικές σχέσεις της ΕΕ, πανδημία και δημόσια υγεία… στη νέα σειρά του Γραφείου του ΕΚ στην Ελλάδα, οι εθελοντές διαλέγουν τα θέματα που τους απασχολούν και οι Έλληνες ευρωβουλευτές τους απαντούν για το έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι θεματικές καθορίστηκαν βάσει των απαντήσεων που έδωσαν οι εθελοντές σε ερωτηματολόγιο του Γραφείου.

 

Το πρώτο επεισόδιο για την Πράσινη Συμφωνία με την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη (ΕΛΚ) και τον εθελοντή Γιώργο Τζινόγλου είναι ήδη διαθέσιμο μέσα από τα κοινωνικά μας δίκτυα.

 

Ακούστε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα:

 

Facebook, Twitter, Instagram, Youtube

 

Αν θέλετε να γίνετε κι εσείς κομμάτι του διαλόγου, εγγραφείτε εδώ στη νέα, ανανεωμένη πλατφόρμα του δικτύου εθελοντών!

 

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Twitter, Instagram, Youtube για άμεση ενημέρωση για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.