ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ – ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΕΚ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 23-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
24 Ιουνίου, 2021
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ SASSOLI, ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ, 16.30 (ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ) – ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, 24-25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
24 Ιουνίου, 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ SASSOLI & ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ANTONIO GUTERRES, ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ, 24/6, 12:50

 

Αθήνα, 24 Ιουνίου 2021

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ

 

Συνέντευξη Τύπου προέδρου Sassoli & Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ António Guterres

 

Ο Πρόεδρος του ΕΚ David Sassoli και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών António Guterres θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 12:50 (ώρα Ελλάδας), μετά την παρέμβαση του κ. Guterres στην ολομέλεια του ΕΚ.

 

 

Πότε: Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, 12:50 (ώρα Ελλάδας)

Πού: Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου και μέσω Interactio

 

Πριν από τη συνέντευξη Τύπου, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών António Guterres θα απευθυνθεί στους ευρωβουλευτές στην αίθουσα ολομέλειας του ΕΚ στις Βρυξέλλες, στις 12:30 (ώρα Ελλάδας). Παρακολουθήστε την ομιλία ζωντανά εδώ.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη Τύπου από την αίθουσα Τύπου Anna Politikovskayή διαδικτυακά ζωντανά μέσω webstreaming από το Κέντρο Πολυμέσων του ΕΚ και το EbS+.

 

Οι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν και να υποβάλουν ερωτήσεις, μπορούν να συνδεθούν μέσω Interactio χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://broadcaster.interactio.eu/join/66e2-hy1p-1w4u.

 

Θα υπάρχει διερμηνεία σε Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Πορτογαλικά.

 

Το Interactio υποστηρίζεται μόνο σε iPad (με το Safari browser) και σε Mac/Windows (με το Google Chrome browser).

 

Αφού συνδεθείτε, εισάγετε το ονοματεπώνυμό σας και το μέσο που εκπροσωπείτε στα πεδία όνομα/επίθετο.

 

Για καλύτερη ποιότητα ήχου, χρησιμοποιήστε ακουστικά και μικρόφωνο. Η διερμηνεία είναι δυνατή μόνο για παρεμβάσεις με βίντεο.

 

Δημοσιογράφοι που δεν έχουν χρησιμοποιήσει ξανά το Interactio παρακαλούνται να συνδεθούν 30 λεπτά πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου ώστε να πραγματοποιηθούν οι σχετικοί έλεγχοι σύνδεσης. Παρέχεται τεχνική βοήθεια εφόσον είναι απαραίτητο.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες ελέγξτε τις οδηγίες σύνδεσης και τις συστάσεις για ομιλητές εξ αποστάσεως

Πηγή: Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα