Δελτίο Τύπου – Το κράτος δικαίου κατά το 2021: Η έκθεση της ΕΕ δείχνει ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις στα κράτη μέλη αλλά επισημαίνει και σοβαρές ανησυχίες
21 Ιουλίου, 2021
Δελτίο Τύπου – Κορoνοϊός: η Επιτροπή ενισχύει τη χρηματοδότηση της έρευνας με 120 εκατ. ευρώ για 11 νέα έργα με στόχο την αντιμετώπιση του ιού και των μεταλλάξεών του
22 Ιουλίου, 2021

Δελτίο Τύπου – Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά στην Ελλάδα

                

                                                                                                            

Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Μαργαρίτη Σχοινά στην Ελλάδα

 

 

Αθήνα, 21/07/2021

 

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς θα επισκεφτεί την Ελλάδα από 22 ως 24 Ιουλίου.

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου, ο κ. Σχοινάς θα έχει διμερή συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Dr Hans Kluge, ενώ θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία  στο «Διεθνές Συνέδριο για τις Συνέπειες της COVID-19 στην Ψυχική Υγεία και στα συστήματα παροχής υπηρεσιών Υγείας» – που διοργανώνει ο ΠΟΥ σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση – παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

To απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Αντιπρόεδρος θα απευθύνει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας η οποία πραγματοποιείται στα Χανιά με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης και του κόσμου μετά την πανδημία».

Το Σάββατο 24 Ιουλίου, ο κ. Σχοινάς θα παρευρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με την ευκαιρία της τεσσαρακοστής έβδομης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, προσκεκλημένος της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

 Πηγή: Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα